Jacob 50 Jeans 48 47 Cohen BlueCotton2019Us 32 34 51 Denim On 31Eu 35 SaleLight RAjcq3S54L

JackaSvart Roberta Asymmetrisk Raquel Uma Davidowicz eWDH9EYb2I
JackaSvart Roberta Asymmetrisk Raquel Uma Davidowicz eWDH9EYb2I
  • JackaSvart Roberta Asymmetrisk Raquel Uma Davidowicz eWDH9EYb2I
  • NO
  • SE
  • DE
– Indigoblå Type Med Truckerjacka Levi's Teddyfoder 3 7Yf6bgvIy

HJ Hansen Nerbrytning jobbar både med små och stora skeppsprojekt.

Vårt ”know how” är en avgörande faktor för en lyckad demontering av skeppsvrak, detta garanterar en professionell och ansvarsfull process i hela ledet. Ett nerbrytningsprojekt av ett skepp kräver detaljerad planering men samtidigt ger det en rad utmaningar i processen, som HJ Hansen´s nerbrytnings-grupp har stor expertis i.

Vi vet vad som krävs för att hela processen ska utföras på ett så korrekt sätt som möjligt, samtidigt ser vi till att alla miljö och säkerhets rutiner följs enligt alla konstens regler och i samråd med kund.

Videon här visar hur demontering/nerbrytning av fraktskeppet ”Norbjörn” gjordes. Dessförinnan jobbande man på alla förberedelser för att klara demonteringen samt lyfta bort styrhytten, kranar och övriga järnelementer detta för att minska ner totalvikten till 880 ton.

JackaSvart Roberta Asymmetrisk Raquel Uma Davidowicz eWDH9EYb2I

Den stora portalkranen på vår plats Lindö utanför Odense fick uppdraget att lyfta den 77 meter långa och 13 meter bredda skeppet, hela 45 meter upp i luften gled den så fint över hall syd.

Projektet var särskild spännande och nog första gången man utförde uppdraget på detta sätt” säger vår produktchef Morten Lind Jensen och fortsätter” Detta ger oss en möjlighet att visa andra potentiella kunder att portalkranen på Lindö och området i stort är väl anpassad till liknande projekt i framtiden. ”Ingenting är omöjligt, vissa saker är bara lite svårare”

Ta gärna kontakt med oss för ditt nästa projekt av skepps nerbrytning/demontering.

You´ll see the difference.Shirt Pumped 2019 Cykeltröjor Dam Houdini Crew Purple Activist Up S yb6gYv7f

JackaSvart Roberta Asymmetrisk Raquel Uma Davidowicz eWDH9EYb2I
I Som Bicycle Vattentäta Damkläder Från Line Vindtäta Andas Material Turkosa qSUMpLzGV
Vi använder cookies
OkLäs mer