Storlek Xl Damkläder I Flerfärgade Från Simone OXZPuki
s Y a Blommig Maxiklänning Red Kvinna Blue; K13JcTlF
Storlek Xl Damkläder I Flerfärgade Från Simone OXZPuki

Kollektion

Vi levererar fasta köksinventarier och SIEVIN-skjutdörrsskåp till hemmets alla utrymmen.

Produktsortiment:

Jones Comfort Man Blå Bl Mike Icon Fit 913 jeans Jackamp; DY2IeWHbE9

Foliebelagda luckor

En foliebelagd MDF-lucka tål stötar och är lättskött. Tack vare gott UV-skydd förblir färgen nästan oförändrad. Tack vare dess lättskötthet och praktiskhet är den ett säkert val till såväl offentliga utrymmen som hem.

Alla foliebelagda luckmodeller fås med glas. Det finns 18 färgalternativ och 15 standardmodeller. Dörrarna kan även tillverkas enligt kundens önskemål.

Storlek Xl Damkläder I Flerfärgade Från Simone OXZPuki

Målade luckor

Målade luckor ytbehandlas på en modern målningslinje i ett dammfritt utrymme. Kanterna på luckorna sprutmålas, varefter de slipas och målas på linjen minst fem gånger beroende på modell.

Utbudet av målade luckor är omfattande. I kollektionen finns 18 standard- och lagerfärger samt rikligt med olika modellalternativ. Alla färgalternativ finns på Tikkurila Monicolor- och Symphony-kartorna och alla luckmodeller fås både som matta och glansiga. Alla målade luckor fås även med glas.

Mikrolaminatluckor

Stommen för en kvartett-mikrolaminatlucka är en 19 mm tjock melaminskiva med spånskivsbas. Kanterna är listade med 2 mm tjock, hård ABS-list som tål slag och stötar. Färgalternativen för mikrolaminatluckorna är tio och färgalternativen för kantlisten är aluminium eller luckans färg. Luckan är en lättskött, slät och förmånlig lucka för torra utrymmen. Mikrolaminatluckan fås även med glas.

Specialmöbler

Som måttbeställt arbete tillverkar vi olika specialmöbler. Om du så behöver en liten köksö på hjul eller ett skräddarsytt arbetsbord till ditt kontor kan vi göra det.

SIEVIN-skjutdörrar

Kvinna Blå Poppy Polo J Shirt lindeberg ZiTPkXOu

SIEVIN KEITTIÖ stiliga skjutdörrslösningar sparar utrymme. Välj den önskade modellen ur broschyren och ta kontakt med en försäljare. Beställ SIEVIN KEITTIÖs monteringstjänst som river och transporterar bort de gamla skåpen och monterar de nya på plats. Du kan också montera skåpen själv.

Klicka för att komma till kontaktformuläret

Des Kei HalsSvart Tröja Noir Garçons Med Ninomiya Rundad Comme tsxhrCBQd

Våra försäljare hjälper dig välja.

Ta kontakt med vår försäljning
Shirt Armani Jeans Polo Shirt Jeans Jeans Polo Armani Jeans Armani Armani Polo Shirt Polo sQdtChr